Compare Listings

6 Pasi pentru cumpararea unui locuinte in Timisoara

Consultantul tau imobiliar poate fi cel mai mare atu sau cea mai mare greaseala in cautarea unei locuinte. Fiecare detaliu este important pe piata imobiliara din Timisoara si consultantul ales poate face diferenta cand doresti sa inchei o tranzactie imobiliara. Citeste despre cei 6 pasi ce trebuie parcusi pentru a cumpara o proprietate in Timisoara sau imprejurimi sau contactati-ne pentru a te ajuta sa gasesti drumul spre noua proprietate.

Alegeti un agent imobiliar profesionist

Indiferent daca doresti sa iti cumperi prima casa sau sa faci o investiție intr-o noua proprietate, achizitionarea de imobile implica multe considerente si decizii importante. Un consultant imobiliar poate oferi focalizarea si expertiza necesara pentru a te ajuta sa gasesti casa visurilor tale. Fara echipa potrivita, nu faci nici o “afacere”  – alege cu grijă.

Specifica si Cauta

Consultantul trebuie sa efectueze o analiz0a a costurilor si sa va puna in legatura cu un consultant de credit ipotecar pentru a fi pre-aprobat, un pas important pentru a incheia o tranzactia imobiliara de vanzare sau cumparare. Odată ce finanțarea este in loc, consultantul tau verifica fiecare proprietate disponibila în numele dumneavoastra.

Vizionarea de locuinte

Acum e timpul pentru partea distractica – “vanatoare de locuinte”! Desi este usor sa te lasi dus de val, tine cont de faptul ca fiecare casa, apartament care arata bine nu este întotdeauna o afacere buna. Consultantul tau imobiliar trebuie sa identifice exact nevoile tale imobiliare, sa fi vizonat toate proprietatile inainte de a le viziona pentru a nu va pierde timpul cu proprietati care nu vi se potrivesc. Alegerea gresită a consultantului imobiliar poate fi diferența dintre a vedea sute de apartamente/case  pe care nu le nu doresti si cumpararea locuintei dorite la prima vizionare a unei proprietati.

Oferta și negociere

Consultantul trebuie sa negocieze apoi in interesul tau, rezolvarea creativa a oricarei problema care apare in negocieri, tinand mereu cont de interesul tau. Incheierea tranzactiei imobiliare este in interesul ambelor parti, dar negociatorii neexperimentati impiedica adesea clientii lor de la obtinerea caselor/apartamentelor pe care le doresc.

Semnare precontractului

Ai putea crede ca gata tranzactia sa incheiat, dar este înca în pericol. Consultantului trebuie sa se asigure ca contractul de vanzare-cumparare include orice specificatii care tranzactia cere.

Incheierea tranzactiei

Procesul de inchidere iti permite sa afli daca “eu cu adevărat am obținut ceea ce mi-am propus?” Aceasta etapa finala este ca o inspecție și multa munca rapida facuta de consultantul imobiliar.

Pasul tau următor

Contacteaza Magenta® Imobiliare

Contacta-ți echipa noastră azi pentru a începe.

Related posts

9 moduri de a creşte valoarea de vânzare a locuintei

Creșterea valori de vânzare a unei proprietăți este mai dificilă decât pare. În timp ce pare...

Continuați lectură

CE SA FACI ATUNCI CAND PROPRIETATEA TA NU SE VINDE

Vanzarea unei proprietati ar trebui sa fie usoara, dar sunt momente cand poate parea ca nimeni nu...

Continuați lectură

Alătură-te discuției