Compare Listings

9 moduri de a creşte valoarea de vânzare a locuintei

9 moduri de a creşte valoarea de vânzare a locuintei

Creșterea valori de vânzare a unei proprietăți este mai dificilă decât pare. În timp ce pare a fi tentant să adăugați orice caracteristică la care vă puteți gândi, este important să vă amintiți că nu orice renovare a locuinței dvs vă va aduce beneficii atunci când vine momentul vânzării. Trebuie să alegeți modificările necesare în casă dvs., care se potrivesc stilului de viață al cartierului. Iată câteva modalități prin care puteți face acest lucru și puteți stimula perspectivele de vânzare ale casei dvs.

 

  1. Consultați un expert în domeniu

Înainte de a începe să dărâmați pereții, este o idee bună să vorbiți cu un profesionist, cum ar fi un consultant imobiliar sau un designer de interior, pentru a vă oferi câteva sfaturi cu privire la ceea ce ei cred că ar adăuga valoare proprietății dvs. Beneficiul de a vă consulta cu un agent imobiliar este că trăiesc și respiră proprietăți în zona dvs. locală și sunt foarte familiarizați cu ceea ce potențiali cumpărători caută într-o locuintă nouă.

  1. Modernizați bucătăria

Bucătăria este cameră care poate face sau poate rupe o vânzare. Este de obicei cea mai scumpă cameră din orice casă, astfel încât potențialii cumpărători nu doresc să vădă o bucătărie care are nevoie de un upgrade total. Acest lucru nu înseamnă o redefinire totală, însă există câteva lucruri mici pe care să le poți face să le facă bucătăria mai atrăgătoare.

–          Adăugați electrocasnice noi

–          Dați o mâna nouă de vopsea pe pereți

–          Reparații ușile și mânerele ușilor

–          Îmbunătăți iluminatul cu spoturi deasupra de blat,  eventual, a unei lumini suspendate pentru un interes vizual.

–          Înlocuiți vechiul blat

–          Schimbați gresia

  1. Îmbunătățiți baia

Cumpărătorilor le plac băi frumoase – doresc o camera în care să se poată relaxa și să se răsfețe, indiferent de mărimea sau condițiile în care se află baia. Este bine să cheltuiești ceva bani pe baie pentru a profită la maxim de ceea ce ai.

–          Înlocuiți toate bazinele crăpate, toaletele sau căzile

–          Înlocuiți oglindă și adăugați corpuri de iluminat noi pentru a face o impresie foarte bună pentru cumpărătorii dvs.

–          Dacă aveți o baie mică, luați în considerare chiuvetele și toaletele de perete și șinele de prosop în spatele ușii și folosiți oglinzi mari pentru a face camera să apară de două ori mai mare.

–          Reconditionati cadă

–          Adăugați la această o vopsea proaspătă dpe pereți și aveți o baie complet nouă.

  1. Îndepărtați finisajele depășite

Dacă aveți wallpaper vechi, corpuri de iluminat invehechite sau covoare pătate merită să le înlocuiți. Nu este nevoie să cheltuiți o avere, ci doar să vă gândiți curat, simplu și modern.

  1. Curățați pereți decoritivi și pavajul cu  un aparat de spălat cu presiune

Fără a cheltui prea mulți bani, angajarea unui apărat de spălat cu presiune este o modalitate excelentă de a curăța zonele de beton din fața casei. Etanșarea și folosirea furtunului să cureți este bună, dar dacă ați locuit acolo pentru o perioadă lungă de timp, murdăria se poate acumula foarte mult.

Un aparat de curățare cu presiune va face  că intrarea pe proprietatea dvs să strălucească mult mai mult decât o presiune obișnuită, prin împrăștierea unor straturi de murdărie.

  1. Ușa de la intrare trebuie curățată

Ușa de intrare este primul lucru pe care-l văd cumpărătorii, așa că dacă are nevoie de o nouă vopsea, scoateți periile! S-ar putea lua în considerare, de asemenea, un nou mâner – această este o modalitate ieftină de a vă actualiza ușa.

  1. Un strat nou de vopsea

Vopseaua vă poate transformă în totalitate proprietatea și vă poate ajută să o aruncați din anii ’70 sau ’80 în secolul al XXI-lea. Luați în considerare revopsirea fațadei proprietății dvs. dacă arată puțîn obosită. Acest lucru va ajută la crearea unei prime impresii bune și la stabilirea tonului pentru restul proprietății. Nu vă opriți, zugravitii și pereții interior care la fel are un efect pozitiv asupra cumpărătorilor, deoarece revigorează instantaneu întreaga casă. Nu puteți alege greșit cu o vopsea în culori moderne neutre.

  1. Investiți în amenajarea curti

Dacă aveți garduri vechi, uzate, care vă înconjoară proprietatea, ar trebui să o înlocuiți cu ceva mai modern cât mai curând posibil. De asemenea, ar trebui să încercați să vă îmbunătățiți spațiul în aer liber cu câteva proiecte de amenajare a curti. Cu cât arată curtea mai bine, cu atât mai mult un potențial cumpărător va fi interesat.

 

  1. Creați un spațiu de divertisment în aer liber

O zonă de divertisment în aer liber adaugă o cameră cu totul nouă casei dvs., iar cumpărătorilor le place acest lucru. Când vă planificați spațiul în aer liber, luați în considerare modul în care vă gândiți să fie utilizat. Dacă aveți spațiu, probabil este ideal pentru o familie mare, astfel încât o zonă mare de luat masă poate fi cea mai bună opțiune cu grătar și zonă de gătit. Dacă spațiul este strâns, o terasă cu scaune confortabile și umbră poate fi cea mai bună opțiune sau dacă aveți un balcon adăugați o masă cu două scaune (chiar dacă este mică) este foarte atrăgătoare pentru cumpărători.

Related posts

CE SA FACI ATUNCI CAND PROPRIETATEA TA NU SE VINDE

Vanzarea unei proprietati ar trebui sa fie usoara, dar sunt momente cand poate parea ca nimeni nu...

Continuați lectură

6 Pasi pentru cumpararea unui locuinte in Timisoara

Consultantul tau imobiliar poate fi cel mai mare atu sau cea mai mare greaseala in cautarea unei...

Continuați lectură

Alătură-te discuției