Compare Listings

CE SA FACI ATUNCI CAND PROPRIETATEA TA NU SE VINDE

CE SA FACI ATUNCI CAND PROPRIETATEA TA NU SE VINDE

Vanzarea unei proprietati ar trebui sa fie usoara, dar sunt momente cand poate parea ca nimeni nu vrea nici macar sa vina sa vizioneze casa sau apartamentul tau.

Chiar daca exista nenumarati factori externi care pot impiedica  vanzarea casei, sunt mult mai multi factori pe care tu ii poti influenta si schimba. Trebuie doar sa stii unde sa incepi. Imbunatatirea casei este foarte importanta in atragerea mai multor potentiali cumparatori.

LUCREAZA LA LISTAREA OFERTEI IMOBILIARE

Publicarea ofertei imobiliare atrage potentialii cumparatori la casa ta si este de obicei primul pas al procesului de vanzare al proprietati. Este, de asemenea, pasul in care cei mai multi proprietari fac greseli in modul cum publica oferta. Exista trei parti principale in listarea proprietati: detalii despre casa, descrierea casei, si fotografiile casei.

Detaliile sunt batute in cuie si de obicei, sunt informatii pe care nu se poti schimba. Ar trebui sa incerci sa faci o descriere profesionala care detaliaza casa, istoria sa, si orice altceva necesar pentru ai face pe potentiali cumparatori sa vada o oportunitate in proprietatea ta.

Pentru fotografii, asigurati-va ca utilizati un fotograf profesionist. Un studiu recent arata ca fotografiile profesionala vand listarile imobiliare cu 50% mai rapide, cu 39% mai aproape de pretul de listare si genereaza 118% mai multe vizualizari online.

INTREABA CUMPARATORI DE CE NU DORESC SA CUMPERE PROPRIETATEA TA

Cea mai simpla strategie poate da de multe ori rezultatele cele mai profitabile. Cand gasiti un cumparator care nu vrea proprietatea ta, trebuie doar sa-l intrebi de ce!

Daca poti intelege de ce un potential cumparator nu doreste sa achizitioneze proprietatea ta, poti incerca sa corectezi orice problema imediata. Acest lucru poate transforma o casa, ce pare imposibil de vandut, intr-o casa pe care toata lumea o vrea.

CONSIDERA PROMOVAREA PROPRIETATI PRINTR-UN TUR VIDEO INTERACTIV

Formatul video este un mediu excelent pentru a raspandi si obtine o multime de informatii, intr-un interval scurt de timp. Dar, ceea ce este chiar mai bine decat un slideshow media este listarea video pritr-un tur interactiv.

Ia in considerare o inregistrare video amanuntita care arata fiecare centimentru din casa. Scopul este de a da cumparatorilor un aspect real si de a atrage mai multi vizitatori online sa vina sa vada casa in persoana. Cu cat mai multe persoane pe usa, cu atat mai multe oferte.

REGANDESTE VANZAREA

In cazul in care proprietatea ta pare ca pur si simplu nu se vinde, exista alte metode prin care poti avea un venit din proprietatea ta fara a o vinde.

Ai putea, de exemplu, sa inchiriezi proprietatea. Acest lucru iti poate permite sa castigi un venit din proprietatea ta. Cea mai buna parte a acestei strategii este, uneori, chiriasii se transforma in cumparatori.

Prin ascultarea potentialilor cumparatori, imbunatatirea casei si luand in considerare strategii alternative de vanzare, iti poti imbunatati in mod semnificativ sansele de a vinde casa.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor la vanzarea casei sau apartamentului tau, nu ezitati sa ne contactati. Consultarea este gratis si este oportunitatea perfecta pentru a va arata exact cum va vom vinde proprietatea mai repede decat oricare alta companie imobiliara.

 

Contactati-ne la e-Mail – office@magentaimobiliare.ro

Suna-ti la 0755-692.036

Related posts

9 moduri de a creşte valoarea de vânzare a locuintei

Creșterea valori de vânzare a unei proprietăți este mai dificilă decât pare. În timp ce pare...

Continuați lectură

6 Pasi pentru cumpararea unui locuinte in Timisoara

Consultantul tau imobiliar poate fi cel mai mare atu sau cea mai mare greaseala in cautarea unei...

Continuați lectură

Alătură-te discuției