Compare Listings

Ca ambasadori pentru Timisoara si localitatile limitrofe, facem ceea ce stim cel mai bine – sa vindem proprietatile din orașul Timisoara și localitatile din vecinatate, cartierele și stilul lor de viata. Prima noastră prioritate este și va fi întotdeauna ceea ce este în interesul clienților noștri si imbratisam orice ocazie pentru a depasi așteptările clienților.

Magenta® nu are cei mai multi agenții, dar te asiguram că suntem printre cei mai educati și experimenta-ti în domeniul imobiliar. Iar când vine vorba de contact și cunoașterea pieței imobiliare din Timisoara, credem cu tărie că calitatea depășește cu mult cantitatea.

Asta pentru ca in cele din urma ne gândim cunoștințele și experiența contează cel mai mult, în orice zi a săptămânii.

De ce Magenta®?

La Magenta® înțelegem că achiziționarea sau vânzarea unei proprietăți, este una dintre cele mai mari decizii pe care le vei lua vreodată ( care implică unul dintre cele mai mari active ale tale tale ). Proprietatea ta este, probabil, cea mai mare investiție pe care ai făcut-o vreodată și ai dreptate să vrei să o vinzi rapid și pentru cel mai bun preț posibil, la fel cum cumpărarea unei proprietăți nu trebuie să vă umple de anxietate.

E normal să doriți cel mai bun rezultat posibil . 

Magenta® Imobiliare nu este doar o altă companie imobiliară… ne mândrim ca fiind diferită în multe feluri pozitive, care dau clienților noștri un avantaj semnificativ atunci când doresc să cumpere, să vîndă sau să inchiriereze.

Imobiliarele sunt o afacere locală

Și e experiență noastră locală, care ne diferențiază de concurență – Este atat de simplu. Timișoara și împrejurimile ei, este tot ce știm, și stim bine . Avem informatiile locale, statisticile, datele și know-how pentru a face tranzacția mai bine .

Piață imobiliară variază de la regiune la regiune și de la – cartier la cartier –  tendințele naționale imobiliare nu sunt neapărat tendințele de pe piață imobiliară din Timișoara și împrejurimi. Nu putem controla piată (sau vremea, ne pare rău de asta), dar putem controla cât de bine cunoastem ce se întâmple pe piață imobiliară din Timișoara și cum puteti profită de cunoștințele și informațiile noastrea pentru a va oferi toate avantajele într-o piată în continuă schimbare .

Piață Imobiliara este ciclica

Într-o piață în care unii ar putea crede că acest lucru este negativ, noi, la Magenta® o vedem că un rezultat pozitiv. O piată ciclică creează noi probleme , dar cel mai important este faptul că creează posibilităti nelimitate care vin de la rezolvarea acestor probleme .

Compania noastră a fost fondată pe premisă de rezolvare a problemelor într-un mod inovativ și creativ și este ceea ce continuă să ne motiveze pentru a creă soluții acolo unde alții nu pot.

Piață imobiliară este personală

Fiecare angajat al echipei Magenta® lucrează impreună că propria ta echipă. Agenții noștri împart același spațiu astfel încât să îți putem oferi soluții inteligente, de colaborare . Rezultatul final este puterea absolută a lucrului în echipă..

Credem că tranzacțiile imobiliare de succes încep cu relații personale puternice.

Știm că fiecare situație imobiliară este unică , și că nu există soluții la indigo.

Serviciile și standardele noastre sunt fare egal, motiv pentru care am dezvoltat Noile Reguli In Imobiliare® . Strategii pentru vanzătorii de proprietați care sa te ajute sa navighezi prin piață și sa iți vinzi cu succes proprietatea.

De ce să nu lucrezi cu cei mai buni.

Știm   că   timpul   tau   este   important   și   nu   intention   să   îl   irosim.