Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Un consilier de încredere din prima zi

Noi, aici, la Magenta® Imobiliare asteptam cu nerăbdare să lucram cu dumneavoastra pe tot parcursul procesului de vânzare a proprietati. Acest ghid a fost compilat pentru a va ajuta la clarificarea procesului și să vă asiste in încercarea dumneavoastră de a va vinde locuinta. Vanzarea ar putea, în mod normal oriunde de la o zi, doua până la  cateva luni. Așa că, haideti să începem!

Magenta® Imobiliare este o echipa de experti imobiliari avizați. Prin punerea in aplicare a programului nostru marketing pentru orice proprietate in exclusivitate vom vinde proprietatea dumneavoastra mai repede, mai inteligent și pentru mai multi bani. Baza metodei noastre poate fi rezumată în următoarele puncte:

 • Atunci când spunem că suntem o echipă, vorbim serios. Un agent nu vinde proprietatea dumneavoastră, noi toți facem.
 • Pentru a spori impactul, integram perfect marketingul, vânzările și tehnologia pentru a produce cel mai eficient rezultat posibil.
 • Aplicăm o politică de toleranță zero pentru inexactități postate și materiale învechite.
 • Formam relatii mai degrabă decât tranzacții, oferind clienților un nivel de neegalat de servicii personalizate.
 • Numaram integritatea, etică și transparență ca activele noastre cele mai de pret.

Suntem o agentie imobiliara full-service; în acest scop, am pus accentul pe obtinerea de rezultate pentru client nostri. Interesul nostru este sa crestem vizibilitatea proprietati dumneavoastra.

La Magenta® Imobiliare inceperea si mentinerea in contact cu partereri nostri este foarte importanta. De fapt, este măsura noastră internă de succes. Facem investiții de care beneficiază direct vânzarea proprietati dumneavoastra. Prin utilizarea de tehnologii inovatoare, prin cursuri de formare pentru agenti nostri imobiliari și extinderea capacităților de piață, vă oferim toate avantajele pe care le-ai aștepta de la:

“Un partener, Un consultant, Un consilier de încredere”

Ne asumăm toate aceste roluri pentru dumneavoastra, pentru ca sa va vindeti cel mai mare si mai  pretios bun, CASA dumneavoastra. Nu ne asumăm această responsabilitate ușor si intampinam posibilitatea de a vă servi.

De ce sa listati cu cei mai buni

Echipa noastră atinge obiectivele cu ușurință pentru că am să aderat la cele mai bune practici:

 • Generam mai multe oportunitati decât oricare altă companie.
 • Site-ul nostru este construit pe principiul de a pentru a obține mai multe oportunitati posibile. Transformam oportunități in contacte și cel mai important, clienții.
 • Primim rapoarte individualizate cu privire la trafic, plus potentiali cumparatori si surse pentru fiecare proprietate, asa veți ști întotdeauna ce face agentul tau pentru tine.
 • Avem liste de clienti pentru fiecare cartier din Timisoara, Dumbravita si oricare localitate de care ne ocupam.

Vă oferim atenția personală pe care o meritati.

Din moment ce suntem cei mai buni, primesti cel mai bun tratament. Este atât de simplu.

Cum promovam proprietatea dumneavoastra

Echipa noastra de marketing este formata din experți din industrie, care genereaza trafic folosind tehnologia dovedita SEO, care include:

 • Conținut orientat
 • Link Building
 • Arhitectura SEO-prietenenoasa
 • Publicitate Pay-per-click
 • Campanie e-Mail
 • Newsletter

Promovam ofertele noastre si pe situri precum Publi24, OLX, imobiliare.ro, Romino, Titirez.ro, Google, Facebook, Linkedin, Snapchat si nu numai pentru fiecare client cu care lucram in exclusivitate.

Fiecare client are un program de marketing individualizat cu statisticile de urmărire și de îmbunătățire.

Nu ești tratat ca unul din cei multi; esti tratat ca “the one and only”.

Strategia inegalabilă. Expertiza incomparabilă.

Pentru ca listarea dumneavoastra sa aibe cele mai bune rezultate, ea are nevoie de o strategie orientată.

Nu ne interesează doar sa publicam proprietatea dumneavoastra pe internet. Suntem preocupați de un marketing bazat pe rezultate. Prin alocarea bugetului de marketing pentru fiecare proprietate pe care o detinem in exclusivitate creem un sistem de marketing personalizat care asigură ca obțineți nivelul maxim de trafic per euro cheltuit.

Departamentul de marketing, va crea o strategie personalizată, adaptată în mod specific pentru proprietatea dumneavoastră. Prin optimizarea motorului de căutare Google și căutări de cuvinte cheie direcționate, Magenta® Imobiliare conduce traficul in mod direct la oferta dumneavoastra.

Straegia noastră de marketing: Gastigatoare

Prin angajarea agentiei Magenta® Imobiliare, beneficiați de:

Echipa ta de imobiliare: Motivati de lucru în echipă, agenții noștri sunt motivati din punct de vedere financiar pentru a promova si vinde proprietatea dumneavoastră cât mai repede posibil.

Capacitate meticuloasa de urmarire: Prin listarea proprietati dumneavoastra cu noi, puteți fi siguri că suntem urmărim toate componente diferitele ale abordării noastre de marketing.

Marketing organic de cautare: Programele pe care le folosim ne permit să identificam, să atragem și să urmărim acei cumpărători care sunt în căutarea de proprietăți similare cu a dumneavoastra.

Contacteaza echipa Magenta® Imobiliare azi.