Compare Listings

Ghidul vânzătorului de a atinge succesul în piața complexa de astăzi

De ce? Deoarece vechile reguli nu se mai aplică.

Fie că vinde-ți o garsoniera sau un imobil cu mai multe milioane de euro, la Magenta® Imobiliare, nici o tranzacție nu este “afaceri ca de obicei”. De aceea am creat un nou set de reguli și standarde care să vă servească cu succes în acest mediu provocator. Împreună, cu un set unic de instrumente sofisticate, vă vom asigura succesul, indiferent de condițiile pieței. Tinem degetul pe pulsul imobiliar, deoarece nu este doar treaba noastră – este pasiunea noastră. Cu agenti ce au decenii de activitate, știm ce funcționează.

Rămâneți relevant într-un peisaj imobiliar mereu în schimbare, atunci când utilizați un profesionist imobiliar care cunoaște NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula #1

FII ORIUNDE CUMPARATORI SUNT. ORIUNDE AR FI ACOLO.

92% dintre cumparatorii încep căutarea pentru casa lor viitoare in mediul online. *

Sarcina noastră este de a gasi rapid cumpărători pentru a asigura cel mai bun oret  pentru casa ta. Pentru a face acest lucru, vom plasa vizibil proprietatea pe site-ul nostru, magentaimobiliare.ro, dar si pe alte site-uri imobiliare de top cum ar fi imobiliare.ro, publi24.ro, OLX, Romimo dar si  Google™, Facebook Inc, LinkedIn si nu numai.

Expunere la sute de mii de cumpărători – asta e ceea ce obții atunci când folositi un profesionist imobiliar care stie NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula #2

PROMOVEAZA-TI PROPRIETATEA CU REPREZENTARE VIZUALA IMBUNATATITA

Reduce zilele pe piață și  creste prețul de vânzare al casei tale, cu ajutorul fotografiei și video profesional.

Multi agenti imobiliari cred ca ai nevoie doar de un minim de fotografii, mai ales pe o piață în mișcare rapidă, pentru a vinde o proprietate – și că o singură fotografie nu trebuie să fie spectaculoasă . Dar la Magenta® Imobiliare, știm că fotografiile profesionale vand proprietățile cu 50% mai rapid, 39% mai aproape de prețul cerut, și generează 118% mai multe vizualizări online. De aceea ne facem timp pentru a capta casa ta din cele mai bune unghiuri, folosind cele mai bune tehnologii și le promovam peste tot, de la cele mai bune situri de imobiliare la propriile noastre mijloace de comunicare sociala cum ar fi Google™, Facebook® IncLinkedIn®Twitter®Instagram®Pinterest®.

Reprezentare vizuală inovatoare – asta e ceea ce obții atunci când folositi un profesionist imobiliar care stie NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula #3

PUNETI-VA CASA PE SCENA.

Creșteți valoarea casei dvs. cu până la 15%.  Atunci când vindeți o locuinta, atenția la detalii face diferența. Aproape 100% dintre consultanti imobiliari reporteaza ca, cumpărătorii lor, sunt influențați pozitiv de pregatirea proprietati pentru a fi vanduta. Profesioniștii Magenta® sunt instruiți să vă evalueze proprietatea atât în ​​interior, cât și în exterior, pentru a fi prezentate în cea mai bună lumină posibilă și, în cele din urmă a o vinde la un preț mai mare. Facem sugestii de staging prin aplicarea tehnicilor utilizate în casele model.

Creaza o prima impresie pozitiva cu stadializare – o strategie dovedita folosita de profesionistii imobiliari care cunosc NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula #4

OBȚINEȚI PRETUL CORECT.

Listati proprietatea de prima oară la pretul corect, utilizând cunoștințele noastre de pe piața locală. Nu vă mulțumiți cu comparații de prețuri de bază utilizate de majoritatea agenților imobiliari. Consultanti Magenta® au acces la trenduri imobiliare – instrument sofisticat de prețuri care dezvăluie statistici și tendințe bazate pe informația actualizată a ofertei și cererii, din zona in zona. Cu această înțelegere exclusivă a pieței, putem face încredere astfel de recomandări avantajoase, cum ar fi creșterea prețului dvs. de listare inițială sau găsirea unui preț mai potrivit pentru a vă împiedica să fiți unul dintre cei 43% dintre vânzători care reduc cel puțin o dată prețul inițial cerut și, în cele din urmă, sa vindeți la un pret mai mic.

Poti fi convins ca proprietatea ta va fi tarifata cu precizie atunci când utilizați un profesionist imobiliar care știe NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula #5

FII PRIMUL CARE RASPUNDE, DE FIECARE DATA

Agenti Magenta® răspund la toate solicitarile de la potentiali cumparatori in 5 minute. *

Timpul necesar pentru a răspunde la o solicitare de la un cumpărător interesat poate face diferența între vânzarea proprietati și o oportunitate pierdută. De fapt, a contacta un cumpărător în termen de 5 minute, față de 30 minute creste șansele de a intra in contact cu acea persoană de 100x. *

Cu toate acestea, multi agenti imobiliari au în continuare nevoie de aproximativ 15 de ore pentru a răspunde la solicitările lor de listare. Nu nouă. Știm că timpul înseamnă bani, așa că răspundem la fiecare întrebare în câteva minute. Ca rezultat, suntem capabili de a aduce mai mulți cumpărători.

Nici o solicitare de la un potential cumpărător nu ramane fără răspuns atunci când folositi un profesionist imobiliar care stie NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula # 6

IDENTIFICA CUMPARATORI IN TOATE ETAPELE

In timp ce alți agenți încep căutarea pentru potentiali cumparatori numai după ce proprietatea este listata, agenti Magenta® au la dispozitie baza noastra de date in care gasesti potentiali cumparatori interesati de casa ta, chiar înainte de a fi listata. Prin baza noastra de date cu potentiali cumparatori, avem grija ca agenti Magenta® sa urmareasva și să păstreze legătura cu potentiali cumpărători din primul lor apel sau e-mail, și suntem gata să vă prezentam tuturor celor care ar putea fi interesati de casa ta.

Primesti acces la cumpărătorilor dornici atunci când folositi un profesionist imobiliar care stie NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula #7

RECEPTIE FEEDBACK CONSTRUCTIV.

Nu lăsa orbirea vânzătorului să fie căderea ta.Uneori, devenim orbi față de lucrurile pe care le vedem în fiecare zi. În unele cazuri, ceea ce este normal pentru noi nu este normal pentru un potențial cumpărător care iți evalueza casa. De exemplu, într-o situație, am identificat faptul că cumpărătorii care vizionau o anumită locuinta au fost ușor distrași și complet descurajați deoarece au fost „urmăriți” in vizionarea proprietati de către soacra vânzătorului. O remediere ușoară, dacă sunteți atent. Cu sistemul de feedback anonim, cumpărător-agent furnizat, devine ușor și eficient să primiți un tip de feedback sincer, care ar putea deveni un punct critic pentru vânzarea proprietatii dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. În mod electronic, după programarea unei numiri, solicităm feedback de la agenții și cumpărătorii care au examinat-vă locuința și utilizam acele informații pentru a identifica zonele unde se poate imbunatatii care ar putea deveni esențiale pentru vânzarea proprietatii.

Primiți sfaturi care pot schimba timpul de vanzare atunci când utilizați un profesionist imobiliar care cunoaște NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula #8.

ÎNȚELEGEȚI PUTEREA DE NEGOCIERE.

Când vine vorba de negociere, merită să ai un expert. Deoarece există numeroase puncte de negociere într-un contract de vânzare, competența de negociere a experților nu este ceva de compromis. La Magenta® , agenții noștri sunt instruiți să utilizeze cele mai recente și cele mai reușite practici de negociere pentru a vă oferi toate avantajele posibile în obținerea celui mai bun pret si contract pentru dumneavoastra Nici o ofertă nu este acceptată decât după ce a fost verificată și a îndeplinit obiectivele și așteptările stabilite de toate părțile.

Banii nu vor fi lăsați pe masă când folosiți un profesionist imobiliar care cunoaște NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula #9

CREDITAREA ESTE PROBLEMA INCHEIERI CONTRACTUL DE VANZARE.

Ceea ce nu știți despre credite imobiliare poate fi costisitor. 1 din 3 împrumuturi pentru locuințe ale cumpărătorilor nu se aprobă, de obicei deoarece cumpărătorii nu sunt conștienți de standardele actuale și sunt respinși în procesul de aprobare a creditelor ipotecare. Creditorii și-au înăsprit standardele și deși restricțiile s-au slăbit, ei încă examinează capacitatea împrumutatului de a se rambursa. Un consultant imobiliar trebuie să poată înțelege și naviga prin complexitatea finanțării. Consultanti Magenta® vor colabora cu creditori experți pentru a preveni pierderea timpului cu un cumpărător neperformant și pentru a vă asigura că depozitele semnificative nu sunt pierdute din cauza întârzierilor sau a respingeri creditelor.

Experimentați o tranzacție linistita atunci când utilizați un profesionist imobiliar care cunoaște NOILE REGULI IN IMOBILIARE.

Regula #10

ASIGURATI-VA CA ASTEPTARILE DVS SUNT INDEPLINITE.

Asteptati-va ca agentul dumneavoastra sa  aduca o valoare procesul si tranzactieri imobiliare care depaseste cu mult asteptarile dumneavoastra. Magenta® va crea cerere pentru proprietatea dumneavoastra, o va prezenta in mod eficient unui numar maxim de cumparatori calificati, va primi feedback despre orice ajustare ce poate fi facuta, va negocia oferte si termeni, si va oferii direcții privind problemele de finanțare. Cel mai important, ne vom sprijinim clienții in orice este nevoie, orice problema ar putea apărea pentru a-și vinde proprietatea la cel mai bun preț posibil pe piața actuală cu instrumente și un set de abilități solide care vor maximiza rezultatele. Aceasta este ceea ce ar trebui să așteptați cand solicitați un consultantul imobiliar. Înainte de a vă lista proprietatea cu orice agent, asigurați-vă că întrebați toate întrebările importante.

Când întrebați un agent Magenta® care cunoaște NOILE REGULI IN IMOBILIARE, veți obține specificații directe și oneste despre cum să vă comercializați și să vinde-ți cel mai bine proprietatea. Veți primi toate informațiile pe care trebuie să le aveți pentru a lua cea mai bună decizie.