Gama de prețuri: Din la

Compare Listings

Ghidul vânzătorului de a atinge succesul în piața complexa de astăzi

Regula # 1

REGULILE VECHI NU SE MAI APLICA

Ramai relevant într-un piata imobiliara în continuă schimbare. *

Indiferent daca vinzi o garsoniera sau o cladire de cateva milioane de euro, la Magenta® Imobiliare, nici o tranzacție nu este “afaceri ca de obicei.” De aceea, am creat un nou set de reguli și standarde pentru a va servi cu succes în acest mediu provocator. Împreună, cu un set unic de instrumente sofisticate, ne vom asigura succesul indiferent de conditiile pietei imobiliare. Tinem degetul pe pulsul pietei imobiliare, deoarece nu este doar treaba noastră – este pasiunea noastra. Cu agenti ce au ani de activitate, știm ce funcționează.

Fii primul care afla cum piata imobiliara se schimbă atunci când folositi un profesionist imobiliar care stie Noile Reguli In Imobiliare®.

Regula # 2

FII ORIUNDE CUMPARATORI SUNT. ORIUNDE AR FI ACOLO.

92% dintre cumparatorii încep căutarea pentru casa lor viitoare on-line. *

Sarcina noastră este de a gasi rapid cumpărători pentru a asigura prețul de top pentru casa ta. Pentru a face acest lucru, vom plasa vizibil proprietatea pe site-ul nostru, magentaimobiliare.ro, dar si pe alte site-uri imobiliare de top cum ar fi imobiliare.ro®, publi24.ro®, OLX®, Romimo dar si si Google™, Facebook® Inc, LinkedIn® si nu numai.

Expunere la milioane de cumpărători – asta e ceea ce obții atunci când folositi un profesionist imobiliar care stie Noile Reguli In Imobiliare®.

Regula # 3

PROMOVEAZA-TI PROPRIETATEA CU REPREZENTARE VIZUALA IMBUNATATITA

Reduce zilele pe piață și a creste prețul de vânzare al casei tale, cu ajutorul fotografiei și video profesional.

Multi agenti imobiliari cred ca ai nevoie doar de un minim de fotografii, mai ales pe o piață în mișcare rapidă, pentru a vinde o casă – și că o singură fotografie nu trebuie să fie spectaculoasă . Dar la Magenta® Imobiliare, știm că fotografiile profesionale vand proprietățile cu 50% mai rapid, 39% mai aproape de prețul cerut, și generează 118% mai multe vizualizări online. * De aceea ne facem timp pentru a capta casa ta la cele mai bune unghiuri, folosind cele mai bune tehnologii, și le promovam peste tot, de la cele mai bune situri de imobiliare la propriile noastre mijloace de comunicare sociala cum ar fi Google™, Facebook® IncLinkedIn®Twitter®Instagram®Pinterest®.

Reprezentare vizuală inovatoare – asta e ceea ce obții atunci când folositi un profesionist imobiliar care stie Noile Reguli In Imobiliare®.

Regula # 4

FII PRIMUL CARE RASPUNDE, DE FIECARE DATA

Agenti Magenta® răspund la toate solicitarile de la potentiali cumparatori in 5 minute. *

Timpul necesar pentru a răspunde la o solicitare de la un cumpărător interesat poate face diferența între vânzarea proprietati și o oportunitate pierdută. De fapt, a contacta cumpărător în termen de 5 minute, față de 30 minute creste șansele de a intra in contact cu acea persoană de 100x. *

Cu toate acestea, multi agenti imobiliari au în continuare nevoie de aproximativ 15 de ore pentru a răspunde la solicitările lor de listare. ** Nu nouă. Știm că timpul înseamnă bani, așa că răspundem la fiecare întrebare în câteva minute. Ca rezultat, suntem capabili de a aduce mai mulți cumpărători.

Nici o solicitare de la un potential cumpărător nu ramane fără răspuns atunci când folositi un profesionist imobiliar care stie Noile Reguli In Imobiliare®.

Regula # 5

IDENTIFICA CUMPARATORI IN TOATE ETAPELE

In timp ce alți agenți încep căutarea pentru potentiali cumparatori numai după ce proprietatea este listata, agenti Magenta® au la dispozitie baza noastra de date in care gasesti potentiali cumparatori interesati de casa ta, chiar înainte de a fi listața. Prin baza noastra de date cu potentiali cumparatori, avem grija ca agenti Magenta® sa urmareasva și să păstreze legătura cu potentiali cumpărători din primul lor apel sau e-mail, și suntem gata să vă prezentam tuturor celor care ar putea fi interesati de casa ta.

Primesti acces la cumpărătorilor dornici atunci când folositi un profesionist imobiliar care stie Noile Reguli In Imobiliare®.