Compare Listings

De ce Magenta®?

Ca ambasadori pentru Timisoara si localitatile limitrofe, facem ceea ce stim cel mai bine – sa vindem proprietatile din orașul Timisoara și localitatile din vecinatate, cartierele și stilul lor de viata. Prima noastră prioritate este și va fi întotdeauna ceea ce este în interesul clienților noștri si imbratisam orice ocazie pentru a depasi așteptările clienților.

Cititi mai mult...

Ghidul cumparatorului

Acesta este primul pas pentru mersul a cumpara o casa in Timisoara sau imprejurimi! In timp ce aceasta decizie este una interesanta, etapele necesare pentru a cumpara o casa sunt numeroase si pot deveni confuze. Acest ghid a fost compilat pentru a ajuta la clarificarea procesul si sa va ajute pe dumneavoastra in cautarea casei visurilor.

Cititi mai mult

Ghidul Vanzatorului

Noi, aici, la Magenta® Imobiliare asteptam cu nerăbdare să lucram cu dumneavoastra pe tot parcursul procesului de vânzare a proprietati. Acest ghid a fost compilat pentru a va ajuta la clarificarea procesului și să vă asiste in încercarea dumneavoastră de a va vinde locuinta. Vanzarea ar putea, în mod normal oriunde de la o zi, doua până la cateva luni. Așa că, haideti să începem!

Cititi mai mult

Noile Reguli In Imobiliare

Indiferent daca vinzi o garsoniera sau o cladire de cateva milioane de euro, la Magenta® Imobiliare, nici o tranzacție nu este “afaceri ca de obicei.” De aceea, am creat un nou set de reguli și standarde pentru a va servi cu succes în acest mediu provocator. Împreună, cu un set unic de instrumente sofisticate, ne vom asigura succesul indiferent de conditiile pietei imobiliare. Tinem degetul pe pulsul pietei imobiliare, deoarece nu este doar treaba noastră – este pasiunea noastra.

Cititi mai mult

Cand esti gata pentru a face următoarea mutare...

S-ar putea să vă gândiți că la Magenta Imobiliare este vorba doar despre cumpărarea și vânzarea proprietatilor imobiliare. Dar suntem la fel de hotărâți să îi ajutăm pe chiriași să-și găsească drumul către apartamente, penthouse, case de locuit, spatii comerciale si industriale dar si birouri. Dacă sunteți în căutarea unei proprietati de inchiriat .... Magenta ar trebui să fie prima ta oprire.

Cititi mai mult...

Recover Asset Value

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat

Read more

Cunoaste Echipa Magenta Imobiliare

Esti doar un click distanta de ajutorul nostru

Kathryn Wallace

Kathryn Wallace

Chair Manager

Kathryn Wallace

Chair Manager

Intelligent, ambitious, energetic and proactive perfectionist. Working with Kathryn Wallace is a signature of success.

Jerry Edwards

Jerry Edwards

Sales Manager

Jerry Edwards

Sales Manager

Thanks to interpersonal skills, Jerry Edwards has great relations with both company clients and potential customers.

Virginia Holland

Virginia Holland

Real Estate Agent

Virginia Holland

Real Estate Agent

Passionate, great and creative co-worker. Detail oriented, intelligent, deadline oriented and broad-minded employee; has vast knowledge and is thorough.

Donald Douglas

Donald Douglas

Marketing Strategist

Donald Douglas

Marketing Strategist

Creative strategist with great interpersonal skills. Customer focused and honest team player

Misiunea Noastra

Imobiliarele sunt o afacere locală. Și e experiență noastră locală, care ne diferențiază de concurență – Este atat de simplu. Timișoara și împrejurimile ei, este tot ce știm, și stim bine . Avem informatiile locale, statisticile, datele și know-how pentru a face tranzacția mai bine .

Piață imobiliară variază de la regiune la regiune și de la – cartier la cartier – tendințele naționale imobiliare nu sunt neapărat tendințele de pe piață imobiliară din Timișoara și împrejurimi. Nu putem controla piată (sau vremea, ne pare rău de asta), dar putem controla cât de bine cunoastem ce se întâmple pe piață imobiliară din Timișoara și cum puteti profită de cunoștințele și informațiile noastrea pentru a va oferi toate avantajele într-o piată în continuă schimbare .

 

Indiferent dacă sunteți gata să vindeți sau căutați răspunsuri,

vă vom îndruma cu date și expertiză specifice zonei dvs.


0755-692.036